Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

Sertéstartók figyelmébe!

A nyári, őszi mezőgazdasági munkálatokra tekintettel felhívom a sertéstartó gazdák figyelmét, hogy a vaddisznóban előforduló afrikai sertéspestis megbetegedések miatt fokozott figyelmet kell fordítani a házi sertésállományok védelmére. A fertőzött vaddisznóval való érintkezés lehetősége miatt a mezőgazdasági területek, az onnan származó termékek óriási veszélyt jelentenek, jelenthetnek sertéseinkre.

A védekezésben elsődleges cél és feladat a vírus bekerülésének megakadályozása a házisertés állományokba, melyhez az alábbi intézkedések szükségesek a sertéstartók részéről:

Tovább »

2019. június 5-én, szerdán a 16.00-i helyi iskola járat kimarad

Tisztelt Lakosok!

Tovább »

Isaszeg külterület hulladékgyűjtés rendje 2019.

Tisztelt Üdülőtulajdonos!
Az Ön településének önkormányzati rendelete alapján április 1. – szeptember 30. között minden üdülőtulajdonos a közszolgáltató által biztosított, speciális többlethulladékos zsákba tudja kihelyezni a háztartási hulladékot. A zsákok csak a hulladék gyűjtésére, tárolására szolgálnak, az állandó lakosok által használt szabványos gyűjtőedényt helyettesítik.
A speciális többlethulladékos zsákok 2019 április 1. és május 31. között átvehetők az Ön településéhez tartozó átvételi ponton.

Tovább »

Ismét van kamatmentes önkormányzati támogatás Isaszegen

A korábbi lakáscélú támogatásról szóló önkormányzati rendelet átdolgozásával az alábbi támogatások biztosítására nyílik lehetőség:
• önkormányzati telkek vásárlásánál is felhasználható kamatmentes támogatás;
• visszatérítendő, kamatmentes kölcsön:
• új vagy használt lakás tulajdonjogának megszerzéséhez,
• lakás építéséhez, lakás emeletráépítés, tetőtér-beépítés útján vagy egyéb módon történő létesítéséhez,
• lakás bővítéséhez,
A támogatás iránti kérelem 2019. február 28-ig adható le a megfelelő mellékletek becsatolásával, melyek listája a kérelem tájékoztatójában szerepel. Döntést évente egy alkalommal, a Testület a márciusi ülésén hoz.

Tovább »

Értesítés a szelektív hulladék begyűjtés technikai okok miatti csúszásáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Isaszeg településen 2019.01.04.-i napon a szelektív hulladékot a Zöld Híd B.I.G.G. Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. technikai okok miatt nem tudja begyűjteni.
A társaság a szelektív hulladék begyűjtését 2019.01.05.-i napon pótolja.

Tovább »
B.Ú.É.K.!

B.Ú.É.K.!

Tovább »

Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

Megyénk teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem szakemberei végzik el. Érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat. Célszerű ugyanis nem a fűtési szezonra vagy a szezon előtti utolsó napokra halasztani ezeket a teendőket. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, a katasztrófavédelem az alábbi rövid útmutatóval igyekszik segíteni a lakosságot, ami tartalmazza a kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

Tovább »

Pályaépítési munkák (változások 2018. december 9 -től)

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. december 9-től 2019. február 3-ig Gödöllő és Tura állomásokon végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Isaszeg és Gödöllő állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, a mellékletben megjelölt menetrend szerint.

Tovább »

Tájékoztatás a PMKH Gödöllői Járási Hivatal Péceli Okmányirodájának zárva tartásáról

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a PMKH Gödöllői Járási Hivatal Péceli Okmányirodája 2018.11.19-től 2019. 02. 01-ig
zárva tart.

Tovább »

Hirdetmény igazgatási szünet elrendeléséről

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az Isaszegi Polgármesteri Hivatal 

2018. december 27-től 2018. december 31-ig

Tovább »