Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

„Szlovák Nemzetiségi Közmeghallgatás”

Az isaszegi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat a súlyos járványhelyzetre tekintettel személyes találkozó keretében nem tartotta meg szokásos évi közmeghallgatását.
A szlovák nemzetiségi lakosságot érintő kéréseket, kérdéseket írásban, zárt borítékban, névvel és címmel ellátva, „Szlovák Nemzetiségi Közmeghallgatás” tárggyal megjelölve a Polgármesteri Hivatal (2117 Isaszeg, Rákóczi u. 45.) kabinetirodájában lehet leadni, vagy a fuferenda.laszlone@gmail.com e-mail címre kell megküldeni 2021. január 4. és 2021. január 20. közötti időtartamban.

Tovább »

„Üdvözlő ajándék” az isaszegi újszülöttek részére

Tisztelt Isaszegi Lakosok!

2021. január 1-jétől lép hatályba Isaszeg Város Önkormányzat Polgármesterének 29/2020.(XII.01.) önkormányzati rendelete, mely isaszegi újszülöttek részére biztosít „Üdvözlő ajándék” címen 10.000 támogatást.

Tovább »

Konzultációs lehetőség a társasházak tűzvédelmi-tűzmegelőzési előírásaival, használati szabályaival kapcsolatban

A Gödöllő Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2020. november 11-13-18-25. napokon 8:00 órától 16:00 óráig konzultációs lehetőséget biztosít a társasházak tűzvédelmi-tűzmegelőzési előírásaival, használati szabályaival kapcsolatban.

Tovább »

Tájékoztató a veszélyhelyzet alatti ellenőrzött bejelentésekről

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésekről szóló 191/2020.(V.8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Kormányrendelet) 2020. május 18-án lépett hatályba.

Tovább »

Tájékoztatás fogorvosi ellátásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus járvány miatt a fogászati ellátás sürgősségi ellátásra korlátozódik.
Kérjük csak halaszthatatlan esetben vegyék igénybe.
Köszönjük!

Tovább »

Megemlékezés a Szobor-hegyen

Tovább »

Tájékoztatás

Hatvani Miklós polgármester úr 2020. március 16-án, az intézményvezetők bevonásával fog dönteni az önkormányzat fenntartása alatt álló intézmények - beleértve az óvodákat és a bölcsődét - koronavírus járvány miatti esetleges bezárásáról.
A meghozott döntésről a lakosságot azonnal tájékoztatjuk!

Tovább »

VOLÁNBUSZ menetrend módosítások 2020. április 1 -től

Tovább »

HIRDETMÉNY NEMZETI FÖLDALAPBA TARTOZÓ FÖLDRÉSZLETEK NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS ILLETVE ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VONATKOZÓAN

A Nemzeti Földügyi Központ hirdetménye a csatolmányban olvasható.  

Tovább »

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. tájékoztatója a hulladéktárolók matricázásáról

Tisztelt Ügyfelünk!
A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. a hulladékszállítási szolgáltatás átláthatósága és rendszerezése érdekében „matricás” azonosító módszert alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a közszolgáltatásra jogosult Ügyfelek matricával jelölik meg a hulladéktárolójukat, ami alapján kollégáink tudják, hogy kik jogosultak a szolgáltatás igénybevételére.
Az alábbiakban az eljáráshoz kapcsolódó tájékoztatónkat olvashatják.

Tovább »