Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

Tájékoztató a veszélyhelyzet alatti ellenőrzött bejelentésekről

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésekről szóló 191/2020.(V.8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Kormányrendelet) 2020. május 18-án lépett hatályba.

Tovább »

Tájékoztatás fogorvosi ellátásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus járvány miatt a fogászati ellátás sürgősségi ellátásra korlátozódik.
Kérjük csak halaszthatatlan esetben vegyék igénybe.
Köszönjük!

Tovább »

Megemlékezés a Szobor-hegyen

Tovább »

Tájékoztatás

Hatvani Miklós polgármester úr 2020. március 16-án, az intézményvezetők bevonásával fog dönteni az önkormányzat fenntartása alatt álló intézmények - beleértve az óvodákat és a bölcsődét - koronavírus járvány miatti esetleges bezárásáról.
A meghozott döntésről a lakosságot azonnal tájékoztatjuk!

Tovább »

VOLÁNBUSZ menetrend módosítások 2020. április 1 -től

Tovább »

HIRDETMÉNY NEMZETI FÖLDALAPBA TARTOZÓ FÖLDRÉSZLETEK NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS ILLETVE ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VONATKOZÓAN

A Nemzeti Földügyi Központ hirdetménye a csatolmányban olvasható.  

Tovább »

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. tájékoztatója a hulladéktárolók matricázásáról

Tisztelt Ügyfelünk!
A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. a hulladékszállítási szolgáltatás átláthatósága és rendszerezése érdekében „matricás” azonosító módszert alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a közszolgáltatásra jogosult Ügyfelek matricával jelölik meg a hulladéktárolójukat, ami alapján kollégáink tudják, hogy kik jogosultak a szolgáltatás igénybevételére.
Az alábbiakban az eljáráshoz kapcsolódó tájékoztatónkat olvashatják.

Tovább »
kéményseprés

Kéményseprési kisokos

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

Tovább »

HIRDETMÉNY IGAZGATÁSI SZÜNET ELRENDELÉSÉRŐL

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az Isaszegi Polgármesteri Hivatal

Tovább »

ISASZEG A MI VÁROSUNK! - Településfejlesztés

Tisztelt Isaszegi Lakosok!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy folyamatban van a település szerkezeti tervének átdolgozása, melyet egyrészt a jogszabályi környezet nagymértékű változása tett szükségessé, másrészt a felülvizsgálat során átvilágításra és aktualizálásra kerülnek a teljes települési közigazgatási terület fejlesztési irányai és ezek alapján megalkotásra kerül a későbbiekben az új településszerkezeti terv és helyi építési szabályzat.

Önöknek a tervezés jelenlegi fázisában módjuk és lehetőségük van ötleteikkel segíteni a városvezetés és a Képviselő-testület munkáját, Isaszeg fejlődési irányának meghatározásában. Kérjük, hogy a „Vélemény oldal”-on tegyék meg javaslataikat legkésőbb december 17-ig, melyeket a szakmai zsűri pozitív elbírálása esetén beépítünk a tervezési programba és továbbítunk a tervezők részére.

Tovább »