Hírek

Elérhetőségek

Szociális ügyek

Tájékoztató a középiskolában tanulók egyszeri tanulmányi támogatásáról, szociális rászorultság alapján

Tovább »

Tájékoztató a középiskolában tanulók egyszeri tanulmányi támogatásáról

Tovább »

Tájékoztató a felsőoktatási intézményben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról

Tovább »

Helyi Esélyegyenlőségi Terv 2023-2027

Tovább »

Formanyomtatványok gyermekvédelmi ellátásokhoz

Tovább »

Gyermekvédelmi ellátásokhoz kapcsolódó formanyomtatványok közzététele

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a gyermekvédelmi ellátásokhoz kapcsolódó új formanyomtatványok (Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultsághoz és hátrányos helyzet megállapításához; Környezettanulmány hátrányos helyzet/halmozottan hátrányos helyzet megállapításához) elérhetők a P

Tovább »

Tájékoztatás szünidei gyermekétkeztetésről

Tisztelt Lakosság!

Isaszeg Város Önkormányzata a 2017/2018-es tanév szüneteiben a „szünidei gyermekétkeztetés” keretein belül biztosítja a gyermekek étkeztetését.
A szünidei gyermekétkeztetés keretében a gyermek lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szülő, törvényes képviselő kérelmére egyszeri meleg főétkezést, ingyenesen biztosít a hátrányos helyzetű, valamint halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a nyári szünet időtartama alatt legalább 43 munkanapon, az őszi, téli és tavaszi szünetben az adott tanítási szünet időtartamára eső valamennyi munkanapon.
2017/2018-es tanévben a nyári szünet 2018. június 18-tól, 2018. augusztus 31-ig tart.
A hátrányos helyzetű, valamint halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a nyári szünetben a gyermekétkeztetés 2018. június 18-tól augusztus 15-ig tart.

Tovább »