Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás hulladékos zsákok átadás-átvételéről

Örömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az Isaszegi Városgazda Nonprofit Kft. (2117 Isaszeg, Rákóczi u. 18.) és a DTKH Nonprofit Kft. (6000 Kecskemét, Kisfái 249.) között létrejött Vállalkozási Szerződés alapján a hulladék gyűjtésre rendszeresített edényzetek mellett a keletkezett többlethulladék gyűjtéséhez (DTKH emblémával ellátott) hulladékgyűjtő zsákot tudunk biztosítani.

A zsákok átvételére munkanapokon hétfőtől-péntekig 8 órától 12 óráig lesz lehetőség az       Isaszegi Városgazda Nonprofit Kft. Rákóczi u. 18. szám alatti telephelyén.

A zsákok átadásakor pénzmozgásra nem kerül sor, a zsákos hulladék elszállításának díját az  ingatlanhasználók részére az NHKV Zrt. számlázza az esedékes hulladékszállítási számlában.          

A zsákok átadás-átvételére lakossági ügyfelek részére az alábbi dokumentumok bemutatásával, valamint átadás-átvételi jegyzőkönyv kitöltésével lesz lehetőség:

  • csekkes fizetési mód esetén egy csekk-szelvény bemutatása, amely önmagában is tartalmazza az azonosításhoz szükséges vevő azonosítót, vagy
  • nem csekkes fizetési mód esetén a számla 3. oldala és azon található vevő azonosító bemutatása.

Fentieket összegezve tehát:

Átvétel helye: 2117 Isaszeg, Rákóczi utca 18.

Átvétel ideje: hétfőtől péntekig 8 órától 12 óráig

(első átvételi nap: 2021. május 03.)

Átadás-átvétel feltétele: vevő azonosító bemutatása.

 

 

Isaszeg, 2021. április 27.

 

                                                                                   Isaszegi Városgazda Nonprofit Kft.