Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás a KSH lakossági adatgyűjtéséről

Tájékoztatás a Központi Statisztikai Hivatal adatgyűjtéséről

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői a válaszadásra – a kiválasztás véletlenszerű mintavétellel történik – kijelölt háztartásokban „Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei” – havi rendszerességű, valamint „Felmérés a Háztartások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról” – 2021. április-május hónapokban tárgykörben összeírást végeznek.

A járványügyi helyzetre tekintettel az adatszolgáltatásra bizonyos esetekben telefonon keresztüli válaszadás is sor kerülhet, illetve egyes adatgyűjtések esetében weben történő önkitöltési lehetőséget kell előnyben részesíteni.

Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatban közlik.

További információt munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonon, illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail címen kérhetnek.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

 

Isaszeg, 2021. április 06.

 

 

 

                                                         KSH felkérésére Polgármesteri Hivatal