Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságról

Tisztelt Isaszegi Lakosok!

A veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról szóló, 2021. december 1-jén hatályba lépett, 2021. évi XCIX. törvény 96. § (3) bekezdése alapján a 2020. november 4-e és 2021. december 31-e között lejáró rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság a törvény hatálybalépésének hónapját követő második hónap utolsó napjáig, azaz 2022. február 28-áig meghosszabbodik.

Az ebben az időszakban lejáró jogosultság ismételt megállapítása érdekében az új kérelem benyújtásával kapcsolatos információkról (pontos időpontjáról és módjáról) minden érintett számára levélben adunk tájékoztatást.

A korábbi jogosultsággal nem rendelkezők esetében, új igénylés benyújtására az Isaszegi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán és a 8-as irodában, valamint az Isaszeg Város honlapján (https://isaszeg.asp.lgov.hu/formanyomtatvanyok-gyermekvedelmi-ellatasokhoz) megtalálható kérelemnyomtatvány megfelelő kitöltésével, valamint a szükséges mellékletek csatolásával, van továbbra is lehetőség.

Az Isaszegi Polgármesteri Hivatal 2021. december 23. napjától 2021. december 31. napjáig terjedő időszakban igazgatási szünetet tart.

Polgármesteri Hivatal