Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás szünidei gyermekétkeztetésről

Tisztelt Lakosság!

Isaszeg Város Önkormányzata a 2017/2018-es tanév szüneteiben a „szünidei gyermekétkeztetés” keretein belül biztosítja a gyermekek étkeztetését.

A szünidei gyermekétkeztetés keretében a gyermek lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szülő, törvényes képviselő kérelmére  egyszeri meleg főétkezést, ingyenesen biztosít a hátrányos helyzetű, valamint halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a nyári szünet időtartama alatt legalább 43 munkanapon, az őszi, téli és tavaszi szünetben az adott tanítási szünet időtartamára eső valamennyi munkanapon.

2017/2018-es tanévben a nyári szünet 2018. június 18-tól, 2018. augusztus 31-ig tart.

A hátrányos helyzetű, valamint halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a nyári szünetben a gyermekétkeztetés 2018. június 18-tól augusztus 15-ig tart.

A szünidei gyermekétkeztetés igénylésére rendszeresített formanyomtatvány átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, valamint a hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetet megállapító határozat mellékleteként kerül kiküldésre.

A formanyomtatványon igényelt szünidei gyermekétkeztetések pontos helyszínéről, időpontjairól az érintettek levélben kapnak tájékoztatást.

A kérelmet a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, valamint az Igazgatási Osztály Szociális és Igazgatási Irodáján (7. sz. iroda) lehet leadni.

Az évközi szünet időtartama kivételével a nevelési év, tanév során bármikor benyújtható, illetve módosítható.

Isaszegi Polgármesteri Hivatal